Erika Awesome

Lake Tekapo & The Church of the good Shepherd
Campingen hade ett tv-hus där vi satt mestadels av gårkvällen. Flera såg film medan jag pillade med bilder och uppdaterade bloggen (fastän jag inte kunde posta det förän idag). 
När vi satt upp tältet igår blev vi närgånget vän med ett par änder. De var sjukt söta och rakt upp till oss. Och idag fick vi se att de kom ihåg vår vänskap då de fortfarande hängde runt tältet. 
Det var kallt som sate i natt. Jag kommer måsta köpa nå filtar att ha utanpå sovsäckarna i framtiden. Ja, sovsäckARNA. Jag har två, min liner som jag tog med hemifrån och en billig som jag köpte här. Ändå frös jag. Och då var jag klädd som jag vanligvis är när jag tältar, medan Mary inte hade några kläder alls typ. Jag är väldigt nöjd med mitt beslut om att ta med mössor!
På morgonen plockade vi ihop tältet och gjorde frukost (eller inte i mitt fall då man var tvungen att ha egna pannor med sig på denna camping, så blev en banan och en liten yoghurt istället för gröten.) innan vi utforskade sjön lite. Vi lekte runt bland lupinerna som resten av turisterna. 
Sedan ville jag se The Church of the Good Shepherd, för att jag har sett den så många gånger på instagram. Kyrkan var väldigt fin men inte riktigt belägen som jag hade föreställt mig, roligt hur man kan påverka bilder på sociala medier! 😉 Det var också SMOCKAT med asiater som fotade varandra i alla olika vinklar vid kyrkan. Det är typ ett mirakel att jag lyckades ta en bild utan en endaste människa i den!
Vi forstatt vår resa ut mot kusten igen. Vi bestämde oss för att strunta i Mt Cook (trots att jag verkligen vill vandra på Hooker Valley Track) för det skulle vara -8 grader och snö och vi skulle behöva tälta där med. Så just nu sitter jag i Dunedin. Vädret är inte så pjåkigt. Inte soligt och fint, men inte ösregn heller så vi håller humöret uppe! Det går förvånandsvärt bra att köra på vänster sida. All denna oro i flera månader helt i onödan! Under bilresan öste dock regnet ner på sina ställen. På ett ställe var jag bara tvungen att stanna och fota för jag fick de starkaste Island-flashbackarna någonsin. 
Imorgon ska vi utforska Dunedin lite och sedan beger vi oss iväg till Kakapoint Campground för natten. Förhoppningsvis kommer jag se lite pingviner när solen går ner!